LET OP NIEUWE SAMENSTELLING

Natural Female Health-MULTI

Multi met actieve B-vitaminen en cranberry

Samenstelling per tablet (1 tablet)

Bèta-caroteen (Dunaliella salina) 5 mg
Vitamine B1 (thiamine HCl) 15 mg (1363% ADH)
Vitamine B2 (natriumriboflavine-5-fosfaat) 15 mg (1071% ADH)
Vitamine B3 (niacinamide) 30 mg NE (187% ADH)
Vitamine B5 (D-calciumpantothenaat) 15 mg (250% ADH)
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 20 mg (1428% ADH)
Foliumzuur (als folaat: 5-methyl-tetrahydrofolaat
glucosaminezout) (Quatrefolic®) 400 μg (200% ADH)
Vitamine B12 200 μg (8000% ADH)  waarvan:
methylcobalamine 100 μg
5’-deoxyadenosylcobalamine 100 μg
Choline (bitrartraat) 15 mg
Inositol 15 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur) 15 mg
Biotine 100 μg (200% ADH)
Vitamine C (calcium- en magnesium-L-ascorbaat) 160 mg (200% ADH)
Vitamine K2 (menachinon-7) 75 μg (100% ADH)
Vitamine D3 (cholecalciferol) 1000 IE / 25 μg (500% ADH)
Vitamine E (D-alfa tocoferyl succinaat) 75 IE / 50 mg TE (417% ADH)
Calcium (citraat, L-ascorbaat) 44 mg (5% ADH)
Magnesium (L-ascorbaat, citraat) 40 mg (11% ADH)
Zink (citraat) 10 mg (100% ADH)
IJzer (bisglycinaat) 5 mg (36% ADH)
Mangaan (citraat) 1 mg (50% ADH)
Koper (citraat) 500 μg (50% ADH)
Jodium (kaliumjodide) 150 μg (100% ADH)
Chroom (picolinaat) 100 μg (250% ADH)
Molybdeen (natriummolybdaat) 50 μg (100% ADH)
Selenium (L-selenomethionine) 75 μg (136% ADH)
Citrus bioflavonoïden (60% hesperidine ) 3 mg
Alfa-liponzuur 25 mg
Lycopeen 250 μg
Astaxanthine 30 μg
Cranberry (Vaccinium macrocarpon) extract 100 mg
Maca (Lepidium meyenii) (wortel) extract 50 mg
Co-enzym Q10 (ubiquinon) 10 mg

Ingrediënten
Vulstoffen: calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose; Vitaminen; Mineralen; Kruiden; Alfa-liponzuur; Coating: hydroxypropylmethylcellulose; PABA; Choline; Inositol; Co-enzym Q10; Antiklontermiddel: siliciumdioxide; Carotenoïde; Bioflavonoïden.

Natural Female Health-MULTI, een zorgvuldig ontworpen Multi met essentiële micronutriënten (vitaminen en mineralen) en is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Bij de samenstelling is zo veel mogelijk gekozen voor natuurlijke, goed opneembare voedingsstoffen in een dosering die er toe doet.

Belangrijke kenmerken van Natural Female Health-MULTI zijn: de snelle en efficiënte opname, de directe beschikbaarheid voor het lichaam, het gebruiksgemak en de zuivere samenstelling zonder chemische toevoegingen, suikers of smaakversterkers. Natural Female Health-MULTI is een Multi die uitermate gemakkelijk opneembaar en verteerbaar is.

Natural Female Health-MULTI bevat vitamine C en E, selenium en zink voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Ze beschermen de cellen tegen oxidatieve schade.
Vitamine B1 heeft een gunstige invloed op het hart. Foliumzuur en vitamine B12 dragen bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme. 
Vitamine C draagt bij tot de  normale werking van het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand.
Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Natural Female Health-MULTI biedt zink, koper, mangaan, chroom, molybdeen en selenium in relevante doseringen en ook een breed spectrum aan spoorelementen in een goed opneembare vorm. Deze mineralen hebben een breed scala aan gezondheidseffecten. Zink, koper en selenium ondersteunen het immuunsysteem. Ook dragen ze samen met mangaan bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Mangaan en zink ondersteunen tevens gezonde botten. Selenium en zink dragen bij aan sterke nagels en koper en zink zijn beide goed voor een gezonde huid. Zink draagt verder bij ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht. Ten slotte draagt molybdeen bij tot een normaal zwavelaminozuurmetabolisme.

Elke dag verliezen we ongeveer 50 tot 100 haren per dag. Biotine, Selenium en zink ondersteunt de normale haargroei en daarmee het behoud van sterk haar.
Zink en foliumzuur dragen bij aan de normale weerstand tegen stress. Vitamine B1, B3, B6, B12 en C zijn gunstig voor een goede geestelijke balans.

Chroom ondersteunt de normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten. Tevens draagt chroom bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten.

IJzer is een van de meest voorkomende elementen op aarde en het draagt bij aan de normale vorming van hemoglobine en rode bloedcellen waardoor het bijdraagt tot een doelmatig zuurstoftransport. IJzer draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. IJzer ondersteunt ook een normale cognitieve functie.

Gegarandeerd vrij van: Graan/koren gist, gluten, lactose, suiker, schaaldieren, eieren, vis, pinda¹s noten, selderie, mosterd, sesam, zwaveldioxide, sulfaat, lupine, weekdieren en kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.
Bevat soja. Soja isoflavonen en Vitamine E zijn afkomstig uit soja.

Gebruiksadvies

Geadviseerd wordt te beginnen met een onderhoudsdosis van 2 tabletten per dag.
1 tablet ‘s morgens en 1 tablet ’s avonds in te nemen een half uur vóór de maaltijd met voldoende water. Na een periode van 1 maand (= 1 verpakking) kan worden overgegaan op een onderhoudsdosis van 1 tablet per dag. Bij extra behoeften is ons adviesvoorstel om 1 à 2 maanden langer 2 tabletten per dag in te nemen.

Raadpleeg bij klachten altijd uw (behandelend) arts.

Belangrijke mededelingen

Overgevoeligheid voor één van de actieve bestanddelen blijft mogelijk.
Geadviseerd wordt geen kinderen onder de 15 jaar deze tabletten te geven.  
Indien u ervaart dat bij het innemen van de tablet deze te groot is, dan is breken of fijnstampen van de tablet toegestaan. Ook kunt u het volgende  toepassen: Eerst de mond met wat water vochtig maken. Nu de tablet zo diep mogelijk op de tong leggen, de mond vol water nemen en bij het doorslikken het hoofd iets naar voren buigen. De tablet gaat dan makkelijker de slokdarm in. Niet het hoofd naar achteren doen, want dan stroomt het water te snel langs de tablet weg. Ook kan het helpen het water met een rietje op te zuigen wat het wegslikken van de tablet bevordert.

Waarschuwingen

De Natural Female Health-MULTI tabletten en bijbehorende informatie zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Deze beschrijving dient uitsluitend ter informatie. De tabletten dienen in de originele verpakking bij kamer temperatuur (niet boven de 25°) bewaard te worden. Let op de uiterste vervaldatum zoals op de verpakking is aangegeven. Na deze datum kan de fabrikant de kwaliteit van het product niet garanderen.
Als u een medisch probleem heeft ontdekt of denkt te hebben, neem dan altijd contact op met uw behandelend arts.

Verpakkingsvorm

Natural Female Health-MULTI tabletten zijn ovaal van vorm en rood van kleur verpakt in een doosje à dertig tabletten. Twee blister verpakkingen van ieder vijftien tabletten.

Informatie

Wij raden u aan de gebruiksaanwijzing aandachtig te lezen, voordat u Natural Female Health-MULTI gaat gebruiken. In geval van vragen en of klachten kunt u terecht bij uw behandelend arts of therapeut. Het is raadzaam de verpakking te bewaren. Hierop staat het chargenummer waaraan de fabrikant het middel kan herkennen.

Opmerking

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden. U kunt ons tijdens kantooruren bellen voor advies op 010-2652960. Buiten kantooruren kunnen we u adviseren om informatieve websites te raadplegen zoals www.kiesvoorietsextra.nl of www.orthokennis.nl.

Heeft u een vraag over dit product, stuur ons dan uw vraag/opmerking middels het contactformulier.

Femwell box

Bestel de Gezond&Vitaal box of Meno box en ontvang precies die supplementen en hoeveelheid (dosering en vorm) bij klachten ten gevolge van hormonale veranderingen, bepaald voor een inname van een maand en bespaar aanzienlijk op uw bestelling.

Natural Female Health-Multi

Voorraad
Direct leverbaar
Leveringstermijn
Binnen 2 werkdagen
Verzendkosten
€ 0,00
Prijs
€36.50
5368-1

Delen