Natural Female Health-MENO

Belangrijke kenmerken van Natural Female Health-MENO zijn: De snelle en efficiënte opname, de directe beschikbaarheid voor het lichaam, het gebruiksgemak en de zuivere samenstelling zonder chemische toevoegingen, suikers of smaakversterkers. Natural Female Health-MENO is uitermate gemakkelijk opneembaar en verteerbaar.

Natural Female Health-MENO bevat Vitamine D3.
Vitamine D, de zonnevitamine, wordt in de huid gevormd onder invloed van ultraviolet licht. De vetoplosbare vitamine wordt in de nieren omgezet in de actieve vorm, calcitriol. Vitamine D is van belang voor het calcium- en fosformetabolisme, de botopbouw, de tanden, spieren en voor het afweersysteem. Vitamine D heeft tevens een gunstige invloed op het celdelingsproces.
Vitamine D3 ondersteunt het behoud van sterke botten en tanden, verhoogt de opname van calcium en ondersteunt de weerstand.

Samenstelling per tablet:   
                                                                                                         ADH
Cimicifuga Racemosa (black cohosh)  140 mg  

Ginseng extract                                           100 mg  

Wild yam (Dioscorea villosa)                     80 mg  

Vitus Agnus Castus (chaste tree)             30 mg  

Vitamine D3 (cholecalciferol)                      10 μg (400 IE)    200 %
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten:
Vitamines, Kruidenextracten*, cellulose (vulstof, dicalcium fosfaat, silicium dioxide (antiklontermiddel), magnesium stearaat, Hypromellose, polysorbaat (bevochtigingsmiddel), ijzeroxide (E172) *zie samenstelling.

Gegarandeerd vrij van: Graan/koren gist, gluten, lactose, suiker, schaaldieren, eieren, vis, pinda¹s noten, selderie, mosterd, sesam, zwaveldioxide, sulfaat, lupine, weekdieren en kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gebruiksadvies

1-3 tabletten per dag. Bij hevige klachten gebruik 3 tabletten per dag. Voor een onderhoudsdosis gebruik 1 à 2 tabletten per dag. In te nemen, een half uur vóór de maaltijd met voldoende water. Indien nodig kan een dosering van 3-2 tabletten per dag voor langere tijd worden gebruikt.
Raadpleeg bij klachten altijd uw (behandelend) arts.

Belangrijke mededelingen

Overgevoeligheid voor één van de actieve bestanddelen blijft mogelijk.
Geadviseerd wordt geen kinderen onder de 15 jaar deze tabletten te geven.  
Indien u ervaart dat bij het innemen van de tablet deze te groot is, dan is breken of fijnstampen van de tablet toegestaan. Ook kunt u het volgende  toepassen: Eerst de mond met wat water vochtig maken. Nu de tablet zo diep mogelijk op de tong leggen, de mond vol water nemen en bij het doorslikken het hoofd iets naar voren buigen. De tablet gaat dan makkelijker de slokdarm in. Niet het hoofd naar achteren doen, want dan stroomt het water te snel langs de tablet weg. Ook kan het helpen het water met een rietje op te zuigen wat het wegslikken van de tablet bevordert.

Waarschuwingen

De Natural Female Health-MENO tabletten en bijbehorende informatie zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Deze beschrijving dient uitsluitend ter informatie. De tabletten dienen in de originele verpakking bij kamer temperatuur (niet boven de 25°) bewaard te worden. Let op de uiterste vervaldatum zoals op de verpakking is aangegeven. Na deze datum kan de fabrikant de kwaliteit van het product niet garanderen.
Als u een medisch probleem heeft ontdekt of denkt te hebben, neem dan altijd contact op met uw behandelend arts.

Informatie

Wij raden u aan de gebruiksaanwijzing aandachtig te lezen, voordat u Natural Female Health-MENO gaat gebruiken. In geval van vragen en of klachten kunt u terecht bij uw behandelend arts of therapeut. Het is raadzaam de verpakking te bewaren. Hierop staat het chargenummer waaraan de fabrikant het middel kan herkennen. 

Opmerking

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden. U kunt ons tijdens kantooruren bellen voor advies op 010-2652960. Buiten kantooruren kunnen we u adviseren om informatieve websites te raadplegen zoals www.kiesvoorietsextra.nl of www.orthokennis.nl.

Heeft u een vraag over dit product, stuur ons dan uw vraag/opmerking middels het contactformulier.

Femwell box

Bestel de PeriMeno box of Meno box en ontvang precies die supplementen en hoeveelheid (dosering en vorm), bepaald een inname van een maand en bespaar aanzienlijk op uw bestelling.

Natural Female Health-Meno

Voorraad
Direct leverbaar
Leveringstermijn
Binnen 2 werkdagen
Verzendkosten
€ 0,00
Prijs
€58.00
5369-1

Delen