Inspired by Women

De voedingssupplementen en producten die verkrijgbaar zijn op femwell.nl zijn ontstaan uit gedachtes en invloeden van vrouwen die hun levensstandaard wensten te ondersteunen. Het uitgangspunt is de ‘quality of life’ van de vrouw. 100% natuurlijke biologische grondstoffen, ontwikkeld en bereid volgens moderne inzichten.
Femwell.nl is “Inspired by women”, dankzij uw mening en ervaringen. Laat ons weten welke femwell box u gebruikt. Als u specifieke vragen heeft over bepaalde producten of combinatie van producten, stuurt u dan ons een e-mail en volg ons via twitter.

Gezond en Vitaal

Een lang, gezond en gelukkig leven. Dat is de grootste wens van vrijwel iedereen. Ouder worden is ondermeer het gevolg van veranderingen in het lichaam. Dit kan te maken hebben met een toename van de zogenaamde vrije radicalen en de verandering van de energievoorziening naar de cellen.

Zo zijn er meerdere gronden die het verouderingsproces beïnvloeden. Dat wil zeggen dat er aan het behoud van de mobiliteit, de houding, beweging en uw leefgewoonten in de eerste plaats aandacht geschonken dient te worden.

  • Eet gezond en let op het vet dat u binnen krijgt (onverzadigde vetzuren zijn gezonder dan verzadigde en transvetzuren);inspired by women
  • drink minimaal 1 à 2 liter water per dag;
  • neem voldoende tijd om uit te plassen;
  • wandel minstens 30 minuten per dag buiten;
  • vermijd lang staan, stilzitten en zwaar tillen;
  • probeer indien het nodig is af te vallen;
  • probeer indien u rookt, te stoppen.
  • Schenk aandacht aan voldoende ontspanning;

Gezond eten

Goede voedingsgewoonten zijn belangrijk voor je gezondheid. De basis is gevarieerd eten en niet te veel. Door dagelijks volop groente, fruit en volkoren producten te eten krijg je veel vitamines, mineralen en vezels binnen. Ook 2 keer per week vis eten, waarvan 1 keer vette vis, is belangrijk. Wees matig met verzadigde vetten, suiker en zout.

Voldoende beweging

Bewegen helpt om je fit te voelen en je gewicht op peil te houden. Dagelijks minimaal 30 minuten lichamelijk actief zijn, is vaak al voldoende. Een stevige wandeling maken of vaker de trap nemen, helpen allemaal mee. Voldoende buiten zijn is ook erg belangrijk.

Druk leven

Voor het behoud van een goede gezondheid is ook aandacht voor voldoende ontspanning belangrijk. Stresssituaties door lichamelijke of geestelijke spanning beïnvloeden je gezondheid en zijn sterk verbonden met hoe je jezelf voelt.

Voedingssupplementen als aanvulling

Voedingssupplementen kunnen eraan bijdragen dat je jezelf lichamelijk en geestelijk lekker blijft voelen. Extra vitamines en mineralen als het je even niet lukt een gezonde leefstijl aan te houden. Of in situaties waarin je behoefte extra hoog is, zoals bij de zwangerschap, het proces van het ouder worden, stresssituaties, sport of de overgang.