Heeft u nog vragen?

Heeft u product specifieke vragen, stuurt u ons dan een e-mail. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. Of stuur ons een contactformulier.
Lees voordat u het product gebruikt, aandachtig de bijsluiter* (zie belangrijke mededelingen)

Wat zijn Nutriënten en vrije radicalen?

Nutriënten zijn stoffen die de lichaamsprocessen (zoals het afweersysteem en de stofwisseling) ondersteunen. Er kan een te kort in de natuurlijke voeding optreden. Aanvulling kan dan nodig zijn. Met andere woorden; voldoende nutriënten in de dagelijkse voeding, kan dan uit dat oogpunt noodzakelijk zijn. Vrije radicalen zijn moleculaire afvalproducten, die worden gevormd in onze cellen bij het verbranden van energie en door invloeden zoals ozon en bepaalde stoffen verwerkt in onze voeding. Vrije radicalen veroorzaken verstoringen van het functioneren van gezonde cellen. Lichamelijke veroudering, schade aan huid en bindweefsels blijken het gevolg te zijn van deze vrije radicalen. Door deze vrije radicalen te vangen, biedt het een bescherming bij veroudering.

Kwaliteitscontrole

Alle producten op femwell.nl zijn van hoge kwaliteit. De verschillende productie en distributie faciliteiten werken volgens HACCP en GMP normen. Vanwege de steeds strengere kwaliteitsnormen en om te voldoen aan de GMP eisen (die gelden voor geneesmiddelen) is er een industrieapotheker aangesteld om de kwaliteit van de producten te kunnen blijven garanderen, op het gebied van productie en verpakken.
Om garant te staan voor een constante kwaliteit, wordt elke verzending uitvoerig gecontroleerd en dit gaat gepaard met verschillende kwaliteitscontroles.

Wanneer ontvang ik mijn 1ste box?

Indien u vóór 16:00 besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Levering onder voorbehoud binnen Nederland 1 à 2 werkdagen. Levering naar België 2 tot 4 werkdagen. Overige landen bij benadering 3 tot 7 werkdagen.

Hoe bestel ik een femwell box?

Het bestellen is eenvoudig. U kiest vanuit uw behoefte de specifieke femwell box of u stelt de femwell box zelf samen. U geeft aan hoe vaak u de product(en) wenst te ontvangen en naar welk adres. De producten worden vervolgens bij u thuis geleverd op uw adres voor onbepaalde tijd dus geen verplichtingen, geen voorraad en u hoeft niet de deur uit.

Automatische machtiging?

Als u wilt betalen via een automatische machtiging dan geeft u, als koper, de verkoper toestemming om maandelijks het aankoopbedrag van uw rekening af te schrijven. De verkoper mag dan zelf aan de bank opdracht geven om het bedrag te incasseren.
Rekeninghouders kunnen incasseringen terugkrijgen via hun bank. Daarvoor moet binnen 30 dagen een verzoek worden ingediend bij de eigen bank. Als het gaat om een onterechte incassering heeft de rekeninghouder een jaar de tijd om dit verzoek in te dienen.

Hoe kan ik mijn volgende bestelling annuleren of extra product(en) bestellen?

Er is geen verplichting op herhalingsaankopen. U kunt uw volgende bestelling op ieder moment annuleren, vervroegen of naar een specifieke datum plaatsen. Tevens krijgt u voordat een nieuwe femwell box wordt verstuurd, een mail of u deze bestelling wenst te ontvangen, extra product(en) wenst te bestellen of een kortingsbon heeft.

Hoe betaal ik?

U ontvangt de femwell box naar gelief iedere maand of eenmalig. Bij de keuze van automatische afschrijving, geschiedt de afschrijving van het bedrag 2 werkdagen vóór elke verzending. Indien u kiest voor iDEAL betaling, wordt de bestelling direct verzonden bij afschrijving.

Moet ik thuis zijn om de bestelling aan te nemen?

Nee, de femwell box past door uw brievenbus. Indien u de producten los besteld wordt de bestelling als pakket aangeboden. Hierbij worden verzendkosten in rekening gebracht van € 3,50 per bestelling. Let er op dat u in de gelegenheid bent om de bestelling aan te nemen. Bij discrete bestellingen wordt nooit bij uw buren afgegeven.

Word ik bestookt met mailtjes/post?

U kunt zelf aangeven in het bestelproces of u op de hoogte gehouden wenst te worden van nieuwe producten, gezondheidweetjes en aankomende bestellingen.

Zijn er bijwerkingen bekend bij het gebruik van de producten?

Nee, er zijn geen bijwerkingen bekend. Overgevoeligheid voor één van de actieve bestanddelen blijft mogelijk. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor eventuele gevoeligheden. Als u een medisch probleem heeft ontdekt of denkt te hebben, neem dan altijd contact op met uw (behandelend) arts.

Kan ik alleen de producten gebruiken van femwell.nl, voor het behoud van een goede gezondheid?

Nee, er zijn meerdere zaken nodig om een goede gezondheid te behouden.
Een enkelvoudige behandeling is daarom niet zinvol. Het vraagt om een multi-therapeutische aanpak. Dat wil zeggen, dat indien u een klacht waarneemt, u met uw (behandelend)arts contact moet opnemen voor een behandelingstraject. Vermeld bij uw bezoek dat u voedingssupplementen gebruikt. Tevens dient u evenzeer aandacht te schenken aan houding, beweging en de leefgewoonten.

Ik ben niet tevreden met het product?

Wij besteden veel zorg aan de afhandeling van elke bestelling, zodat deze keurig bij u wordt thuisbezorgd en de betaling veilig verloopt. Mocht uw femwell box desondanks niet goed zijn aangekomen dan zorgen wij voor een nieuwe femwell box. U dient de onaangebroken en/ volledige verpakking aan ons te retourneren. Neem altijd eerst contact met ons op.
Mocht u zich na uw bestelling bedenken of toch niet tevreden zijn, dan hanteren wij een ‘niet-goed-geld-terug’ regeling. Dit houdt in dat als wij binnen 14 dagen uw box retour ontvangen, mits onaangebroken, u het volledige aankoopbedrag van ons terugkrijgt. Kijk op Overeenkomst ontbinden (privacy) U bestelt bij ons zonder enig risico en bent verzekerd van de best mogelijke voedingssupplementen en producten. Lees onze voorwaarden.

Kan ik de producten ook elders aanschaffen?

Ja, Deze preparaten beschikken over een Z-Index (KNMP) nummer. Er is geen recept voor nodig. Zodoende zijn de producten tevens te koop bij de apotheek. Niet iedere apotheek heeft de producten op voorraad, Indien u bij de apotheek uw producten wenst te bestellen, stuurt u dan ons een mailtje. U krijgt dan van ons een bestelbrief die u aan de apotheker kunt geven.

Worden de producten vergoed?

De voedingssupplementen staan in de geneesmiddelendatabank (G-standaard), waarin alle Z-Index nummers staan voor producten die zijn toegelaten. Dit Z-Index nummer wordt gebruikt door alle apothekers, huisartsen en zorgverzekeraars.
Verzoek uw huisarts om de preparaten/producten voor te laten schrijven en zijn/haar schrijven als kopie mee te zenden naar uw zorgverzekeraar. Uw (behandelend) arts kan u precies vertellen welke behandelmethoden er zijn om uw klacht te verminderen of zelfs te verhelpen.
Raadpleeg uw ziektekostenverzekeringsmaatschappij over uw persoonlijke mogelijkheden.

Belangrijke mededeling bij het gebruik van voedingssupplementen.

- Gebruik het product niet; Indien u met gezondheidsproblemen kampt of overgevoelig of allergisch bent voor één van de bestanddelen.
- Lees aandachtig de bijsluiter alvorens u het product gebruikt.
- Raadpleeg bij klachten altijd uw (behandelend) arts. Overgevoeligheid van een van de bestanddelen is altijd mogelijk.
- Geadviseerd wordt geen kinderen onder de 16 jaar deze tabletten te geven.
- De beschrijving dient uitsluitend ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van uw behandelend arts.
- De tabletten dienen in de originele verpakking bij kamer temperatuur (niet boven de 25°C) bewaard te worden.
- Bewaar de producten/preparaten buiten het zicht en bereik van kinderen.
- Let op de uiterste vervaldatum zoals op de verpakking is aangegeven. Na deze datum kan de fabrikant de kwaliteit van het product niet garanderen.

Vraag uw arts om advies voordat u een van de producten gebruikt indien u zwanger bent of wilt worden of borstvoeding geeft, lactatie, ziekte of medicijngebruik.
Geadviseerd wordt om geen extra nutriënten tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap en borstvoeding te gebruiken zonder voorafgaand advies van uw behandelend arts of verloskundige.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat u per dag door middel van supplementen binnenkrijgt. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van één van de producten in combinatie met andere middelen altijd eerst uw arts.